Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Monipuolista tekemistä Vaasassa

Monipuolista tekemistä Vaasassa

Vaasassa riittää tekemistä.

Kun kaipaat tekemistä Vaasassa, on sinulla lukuisia vaihtoehtoja. Tekemistä löytyy urheilusta samoin kuin kulttuurista pitävälle ihmiselle. Vaasa on kaunis ja vanha kaupunki, josta löytyy paljon nähtävää sekä koettavaa. Riippuen mielenkiinnonkohteesta, voi siellä muun muassa tutustua museoihin, meloa, ruokailla upeissa ravintoloissa ja yöpyä hienoissa hotelleissa. Vain mielikuvitus on rajana. Kannattaakin ottaa etukäteen selvää, millaisia elämyksiä Vaasa voi tarjota.

Tekemistä Vaasassa riittää jokaiselle

Moni on varmasti kuullut usein sanottavan, että Vaasa on Suomen aurinkoisin kaupunki. Vaikka näin onkin, se on silti hyvä kohde vierailla myös talven pakkasilla, kun aurinko ei juurikaan paista. Mikäli Vaasassa vierailee aurinkoisella kesäsäällä, kannattaa ehdottomasti tutustua ainakin Unescon maailmanperintökohteeseen eli kauniiseen ja raikkaaseen Merenkurkun saaristoon.

Vaasan ylioppilaslehti antaa joitain vinkkejä myös siitä, mitä kaupungilla on tarjota. Miten olisi esimerkiksi aurinkoinen kesäpäivä Raippaluodossa? Raippaluodon silta on nähtävyys jo itsessään. Lisäksi Raippaluodon uimaranta ja ravintola Arken ovat loistavia kohteita vaikkapa lapsiperheille. Sommärosundin luontopolut taas johdattavat kulkijan kauniisiin luonnonmaisemiin, jossa vierähtää päivä mukavasti retkeillen. Jokaisen lapsiperheen unelmakohde on tietenkin Tropiclandia, jossa viihtyy koko päivän upeissa liukumäissä ja muissa altaissa.

Kauppatori ja keskusta

Mikäli haluaa poiketa ravintolassa tai pubissa, on siihen oiva tilaisuus torin laitamilla. Sieltä löytyy lukuisia baareja ja pubeja sekä ravintoloita. Esimerkiksi Bank Food & Wine kannattaa kokea, mikäli vierailee Vaasassa. Bock’s Corner Brewery puolestaan esittelee panimotoimintaa ja siellä pääseekin maistelemaan erilaisia panimotuotteita.

Avainsanat: